SALAM PERKENALAN

Assalamualaikum, hi semua yang membaca… Tiba2 rasa nak menulis pulak malam ni setelah sekian lama tak jumpa (jumpa la sangattt).. Memperkenalkan —- Che Cma — i’m back.. huhuhu (ada ke yang baca ke Che Cma satu orang yang baca).. Apa-apapun thanks huh pada sesiapa yang terbaca tu… Che Cma ni isteri En Omma, ibu kepada tiga orang budak (tapi budak2nya dah besar dah).. Dua dari mereka dah duduk jauh dari Che Cma sebab sambung belajar, yang tinggal buntat sorang.. Oye, yang terbaru Che Cma ada anak angkat.. comel2 mereka tu. Nanti Che Cma akan buat entry pasal diaorang (uhuhuhui…)

Sekarang ni boleh la tahan masa tu ada la berlebih sikit.. tu tangan sibuk nak menari di atas keyboard ni… Mungkin Che Cma nak buat story rekaaan semata2, atau coleteh2 atau catatan2 ker atau nak jual2 online ke.. boleh aje kut.. (Sapa nak beli angkat tangan)..

Entry yang ni Cik Cma nak tunjuk koranglah gambar family Che Cma, mana tau kenal ke, jumpa ke.. so boleh la kita bertegur sapa dan bersahabat..

10501813_422587767882631_6078073782931747761_n

Cer teka Che Cma yang mana satu..

Nampak ker gambarnya? Itulah family Che Cma yang Che Cma sayangi.. mudah-mudahan diaorang pun sayang Che Cma jugak kan.. (korang sayang ibu x..)

Nanti Che Cma sambung lagi.. ni kira testing 1,2,3 ajelah dudu ye… Jumpa lagi.. Assalamualaikum.

About che cma

aku hanyalah insan biasa, yang menumpang di bumi Allah yang luar biasa, bercita-cita menjadi muslimah sejati
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s