Hari Raya Aidil Adha (17/11/2010)

Alhamdulillah, nampaknya selamat lah sudah umat Islam di Malaysia dan di seluruh dunia menyambut hari raya korban tahun 1431.. sekejap aje masa berlalu, belum hilang penat memasak untuk hariraya puasa dah kembali memasak untuk hariraya korban pulak.. Alhamdulillah juga sebab raya kali ni ada anak buah aku yang paling senior sekali datang membantu.. jadi terasalah kemeriahan hariraya ini..

Syukur juga sebab sakit gusi aku dah beransur hilang, tapi pagi raya semalam, diserang pulak dengan back pain.. mudah2an la tak melarat2, aku khuatir kalau melarat cam mana pulak aku nak drive tengok mak tiap minggu… ya Allah, janganlah aku sakit ya Allah, aku nak berbakti pada mak aku ya Allah, kalau aku sakit tentu mak susah hati dan mak akan susah2kan dirinya merawat aku…

Sekian dulu coretanku, hubbyku nak makan.. salam.

About che cma

aku hanyalah insan biasa, yang menumpang di bumi Allah yang luar biasa, bercita-cita menjadi muslimah sejati
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s